Poskrbimo za vse vrste plinskih inštalacij v hišah ali poslovnih objektih

Zemeljski plin postaja eden izmed najbolj izkoriščanih virov energije, saj ne samo, da je zelo dostopen, ampak je tudi uporaben in okolju prijazen vir toplotne energije. Pri izdelavi plinskih inštalacij imamo ogromno izkušenj, zato vam garantiramo zadovoljstvo. Poskrbimo za vse vrste plinskih inštalacij v hišah ali poslovnih objektih, obenem pa vam strokovno svetujemo. Za dolgo življenjsko dobo plinskih napeljav uporabljamo le najkakovostnejše materiale z vrhunskimi lastnostmi.


Naše storitve plinskih inštalacij zajemajo predvsem izvedbo:

  • Plinskih kotlovnic v stanovanjskih in poslovnih objektih
  • Plinovodi v industriji

Kontrola notranje plinske inštalacije s preizkusom tesnosti.

V našem podjetju posvečamo veliko pozornost varni, zanesljivi in okolju prijazni distribuciji zemeljskega plina kot tudi utekočinjenega naftnega plina. Strokovno vam uredimo digitalni pregled plinske inštalacije s preizkusom tesnosti.

Podjetje ima pridobljene vse A-teste, certifikate o skladnosti in spričevala po SIST EN. Vgrajujemo samo elemente in materiale z certifikatom ISO (International Organisation for Standardisation). Kontrola plinske instalacije se vrši skladno s standardom SIST EN 1775:2008 in tehničnimi predpisi DVGW TRGI G600:2008.

Stopite v stik z nami
Kontrola notranje plinske inštalacije s preizkusom tesnosti.
Nazaj na vrh