MD Dolinar d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996. Pohvalimo se lahko z več kot 25 letno tradicijo opravljanja storitev vseh vrst strojnih inštalacij. Skozi leta izpopolnjevanja veščin in konstantnega vlaganja v znanje, je podjetje raslo in se razvijalo. 

Naš kolektiv sestavlja 6 - 8 zaposlenih. Prizadevamo si združiti strokovno znanje z inovativnimi rešitvami. Na svojem področju smo strokovnjaki, kar dokazuje veliko število tako domačih, kot tudi tujih uspešno zaključenih projektov. Še posebej smo ponosni, da smo že od samega začetka poslovanja pogodbeni izvajalci uspešnega mednarodnega podjetja Knauf Insulation. Vsa dela opravljamo vestno in kvalitetno, zato se stranke z veseljem obračajo na nas.


“Kot direktor podjetja, sem izredno ponosen na vse uspešno zaključene projekte, ki smo jih opravili skupaj z našo strokovno ekipo. Zavedam se, da moramo biti za obstoj na trgu hitri, odzivni, prilagodljivi, natančni in cenovno konkurenčni. Že od samega začetka poslovanja je naš cilj nenehen razvoj ter dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji. Trudimo se ustreči vsem željam naših naročnikov, saj nam vsaka zadovoljna stranka daje motivacijo za nadaljnje delo. Zaupajte nam. Z nami je lepo sodelovati.”

Direktor, Miha Dolinar

Zakaj izbrati nas

Kvaliteta
Kvaliteta

Od nekdaj stremimo k zagotavljanju kakovostnih storitev, zato smo pri delu natančni in uporabljamo le materiale najboljših kakovosti.

Izkušnje
Izkušnje

Imamo več kot 25-letno tradicijo na področju izvajanja storitev strojnih inštalacij. Pohvalimo se lahko s številnimi uspešno zaključenimi projekti.

Strokovnost
Strokovnost

Celotna ekipa svoje znanje redno nadgrajuje, saj je strokovnost ena izmed najbolj pomembnih prioritet v našem podjetju.

Ažurnost
Ažurnost

Pri delu smo vestni in ažurni. Storitve opravljamo hitro, pri tem pa kvaliteta nikoli ne trpi.

Nazaj na vrh