Izvedba vseh inštalacij za potrebe hlajenja in klimatizacije

Nudimo izvedbo vseh potrebnih inštalacij za potrebe hlajenja in klimatizacije. Skladno z zahtevami investitorja ter projektne dokumentacije dobavljamo in montiramo vse vrste klimatskih naprav priznanih dobaviteljev na trgu in svetujemo pri ustrezni izbiri sistema.

V naši ponudbi najdete različne sisteme hlajenja in klimatizacije, od enostavnih pa vse do kompleksnejših industrijskih sistemov. Pri izbiri naprav in materialov na prvo mesto postavljamo kakovost, zaradi česar sta naša prva izbira MITSUBISHI in KAYSUN. Odlična izbira je tudi hlajenje v kombinaciji s prezračevanjem, kjer združimo prezračevalno in hladilno napravo v en sistem.

Naše storitve hlajenja in klimatizacije zajemajo predvsem montažo:

  • Klimatskih naprav
  • VRF sistemov
  • Konvektorskega hlajenja
  • Hladilnih agregatov
Eko sklad - spodbude za vaše naložbe Eko sklad - spodbude za vaše naložbe

Eko sklad - spodbude za vaše naložbe

Fizičnim osebam so na voljo nepovratne finančne spodbude za rabo obnovljivih virov energije in večjo energijsko učinkovitost stanovanjskih stavb na celotnem območju Republike Slovenije v razponu od 1.000 do 2.500 EUR.

Zagotovite si nepovratna sredstva za ogrevanje že danes. Kontaktirajte nas in pripravimo vam predračun ter popolno vlogo, s katero boste lahko kandidirali na razpisu.

Več o razpisu in kreditu lahko preberete na povezavi EKO SKLAD.

Stopite v stik z nami
Nazaj na vrh